LEVERANDØRLOGIN FOR ANNONCEARKIV
Liva Stormarked NORD
LIVA STORMARKED:
Galgebjergvej 8
Tlf. 75 52 35 10
Vis på kort
LIVA STORMARKED:
Domhusgade 6-8
Tlf. 75 52 31 88
Vis på kort

ÅBNINGSTIDER:
Mandag - fredag 8.00-20.00
Lørdag d. 23. December 8.00-20.00
Søndag d. 24. December LUKKET 
Mandag d. 25. December LUKKET  
Tirsdag d. 26. December LUKKET 
 

Liva Stormarked modtager disse betalingskort UDEN gebyr i butikkerne:

Købmand i Odense 1963-1968
Det hele startede den 13. oktober 1963, da Lissy og Vagner Bro Christensen overtog købmandsforretningen Ansgargade 11 i Odense centrum. En typisk mand / kone forretning med et salgsareal på ca. 28 m2 og en årlig omsætning på 200.000 kr.
 
Forretningen var placeret i et bolig område i centrum af Odense by, og med nærmeste konkurrent på modsatte gadehjørne gjorde det nødvendigt med en aktiv indsats i kampen for kunderne gennem skiftende vinduesudstillinger med aktuelle tilbud og kraftig skiltning, ligesom kunderne i en vis udstrækning blev tilbudt kredit og udbringning af varerne.

Gennem disse tiltag forøges omsætningen frem til afståelsen i oktober 1965 til ca. 300.000 kr., hvilket muliggjorde ansættelsen af en lærling samt en bydreng, hvilket enhver forretning med respekt for sig selv havde på det tidspunkt.

Den 10. oktober 1965 blev forretningen i Ansgarsgade solgt, og Lissy og Vagner Bro Christensen overtag i stedet en forretning på Lisesmindevej i Odense. En typisk kvarters forretning i et udpræget villakvarter.

Det var efter tidens forhold en større butik med et areal på 90 m2, og med beskæftigelse af 2 lærlinge og en bydreng.
Omsætningen var fra starten ca. 550.000 kr., der over årene frem til 1968 blev øget til ca. 800.000 kr.


Liva Super - Kolding 1968
Året 1968 blev i højeste grad skelsættende, idet der åbnede sig mulighed for at flytte til Kolding og starte et nyt supermarked på Palmeallé i Munkebo Centeret, hvor Lejerbo ville opføre et større boligområde.
Supermarkedet fik navnet Liva Super, hvor LIVA er sammensat af de to første bogstaver i Lissy ´s og Vagner ´s fornavne.
 Danmarks mest kundevenlige Stormarked 1974
I 1974 var supermarkedet blevet for lille, og Liva flyttede sammen med Bager Skov til den nuværende beliggenhed på Galgebjergvej. Det var en nyopført bygning i umiddelbar tilknytning til det eksisterende center.

 

Samtidig tog Liva navneforandring fra Liva Super til Liva Stormarked. Baggrunden for navneforandringen var, at sortimentet blev udvidet til også at omfatte tekstiler, køkkenudstyr, værktøj m.m.
På det tidspunkt var det en nyskabelse at kombinere fødevare sortiment med forskellige udvalgsvarer.

Liva Stormarked var også den gang et flot gennemført koncept såvel interiør- som indretningsmæssigt, og et fagblad skrev om forretningen: Danmarks mest kunde-venlige Stormarked.

Efter nogle år med pæne omsætningsstigninger blev denne forretning også for lille, og der blev planlagt en større udvidelse samt modernisering af forretningen i 1980. Men med Vagner Bro Christensen ´s pludselige død den 6. august 1980 blev alle planer foreløbig skrinlagt.

Lissy Bro Christensen besluttede sig for at fortsætte forretningen, og i 1986 blev det klart, at en udvidelse og total modernisering var påkrævet.
 Udvidelse og Modernisering 1987
Den 30. september 1987 kunne vi invitere til ”ÅBENT Hus” for vore kunder og forretningsforbindelser. Arrangementet blev et tillægsstykke med mere end 1.000 deltagere.
Forretningen var blevet total moderniseret, og salgsarealet udvidet til 1.300 m2. Resultatet var et utroligt flot og gennemført koncept, der gav genlyd i branchen, og ikke mindst hos kunderne, der var begejstrede for indretningen og interiør.Liva Stormarked Domhusgade åbner 1991
I maj 1991 byder muligheden sig for at åbne Liva Stormarked i Domhusgade efter det tidligere supermarked Tommy Spar, der havde været lukket i et par måneder.
Baggrunden for at etablere os i Domhusgade var et ønske om at opnå en bedre dækning i byen, da det hidtidige kundegrundlag med forretningen på Galgebjergvej primært var den nordlige bydel. Vi fandt det vigtigt at blive bedre repræsenteret i byen, da vi i forbindelse med åbningen af Bilka og Kolding Storcenter i 1993 forventede en væsentlig ændret konkurrencesituation i byen.
Åbningen af Liva Domhusgade fik en fantastik modtagelse af kunderne, og det stod hurtigt klart, at det var en rigtig beslutning at åbne i Domhusgade, og at der var et positiv samspil mellem de 2 forretninger med beliggenheder i henholdsvis den nordlige og den sydlige bydel af byen.


Seneste udvidelse og modernisering 2000-2003
Forretningerne fortsætter med at udvikle sig positivt, og i 2000 / 2003 var der atter blevet grundlag for udvidelse og modernisering, hvorved salgsarealet i begge forretninger blev udvidet til ca. 2.000 m2.
Udvidelsen og moderniseringen blev gennemført i år 2000 for Liva Stormarked Galgebjergvej og i år 2003 Liva Stormarked Domhusgade, og begge butikker fremstår i dag moderne og tidssvarende.
 
For at få inspiration til moderniseringen blev der forinden gennemført en studietur til Holland. Resultatet af turen blev blandt andet den lyse træsort Ahorn som materiale til baldakin, loftdekoration og inventar i flere afdelinger, så forretningerne fremtræder lyse og venlige.
Farver, bygningsmaterialer og inventar blev valgt med omhu for at skabe et smukt salgslokale med sin helt egen Liva ”sjæl og atmosfære”.


Liva Stormarked - Årets Supermarked 2004
I 2004 blev Liva Stormarked Domhusgade kåret til årets supermarked i en konkurrence udskrevet af Dansk Handelsblad. Udvælgelsen skete på baggrund af indstillinger fra andre forretninger, og dommerkomiteen lagde ved bedømmelsen blandt andet vægt på følgende:
Købmandskab
Kreativitet
Salgsfremmende aktiviteter
Butikkens udstråling
Personalets engagement

   
UNIQUEPIXELS